Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Anny Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-371-55365987

Free call
HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD

Τοπ προμηθευτής δαπέδων PVC

  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
  • HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Fortovan Αριθμός Υπαλλήλων: 11~50
Ετήσιες πωλήσεις: 200000-3000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: < 10%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας Fortovan Henan, ΕΠΕ είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην κατασκευή και την πώληση του βινυλίου δαπέδου φύλλων και του βινυλίου πατώματος κεραμιδιών (πάτωμα SPC).
Περίπου το βινυλίου δάπεδο φύλλων, Fortovan έχει τρεις calendaring γραμμή, μια γραμμή παραγωγής σφουγγαριών, τρεις μηχανές εκτύπωσης. Αυτό εξασφαλίζει μια ικανότητα της μηνιαίας παραγωγής 6.000.000 τετραγωνικών μέτρων και της γρήγορης παράδοσης για τις διαταγές. Η σειρά σχεδίου είναι ασύγκριτη με πάνω από 1000 σχέδια να επιλέξει από.

Περίπου το βινυλίου δάπεδο κεραμιδιών, ξηρά πλάτη ανεφοδιασμού Fortovan κυρίως, μόνος-ραβδί, χτυπά με ευνοϊκό για το περιβάλλον. Η μηνιαία παραγωγή μπορεί να φθάσει σε 250.000 τετραγωνικά μέτρα.
Το Fortovan δίνει πολλή προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και ολοκληρώνει την υπηρεσία μεταπώλησης. Η αιώνια αναζήτησή μας είναι να προσφέρουμε σας τα ποιοτικά προϊόντα με τις περισσότερες λογικές τιμές.
Για μια win-win μόνιμη συνεργασία, αρχίστε.

Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

Ιστορία

Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιδρυμένη το 2014, η τεχνολογία Henan Fortovan είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα του δαπέδου PVC, που ειδικεύονται στην παραγωγή και τη διανομή του βινυλίου δαπέδου (LVT, SPC) και του βινυλίου δαπέδου ρόλων. Αρχίζοντας με PU τη ρητίνη και τον κατασκευαστή μελανιού εκτύπωσης, που αυξάνονται χρόνο με το χρόνο στον κύριους προμηθευτή και τον εξαγωγέα δαπέδων PVC με τα μέρη των κατασκευαστικών συνεργατών για να καθιερώσει μια καλή επιχειρησιακή σχέση.

Με την ομάδα Ε&Α Fortovan, εφοδιάζουμε τους πελάτες με να ενημερώσουμε τα βινυλίου σχέδια πατωμάτων και την τεχνολογία, οι επαγγελματικοί πελάτες βοήθειας ομάδων πωλήσεων για να διευρύνουμε oversea το τοπικό μερίδιο αγοράς τους με έξω τα προϊόντα καλής ποιότητας.

Με την παραγωγικότητα περίπου 400.000 τετραγωνικά μέτρα το μήνα, το εργοστάσιό μας έχει 12 καυτές μηχανές Τύπου για το δάπεδο LVT, μηχανή γραμμών ελασματοποίησης εξώθησης 3 για το δάπεδο SPC, 1 λαστιχένιο ημερολόγιο τέσσερις-ρόλων, 4 τέμνουσες μηχανές, 1 να κάνει λοξοτομή μηχανή, 1 που αυλακώνει γραμμή, 1 UV μηχανή και 1 μηχανή εξεχουσών θέσεων. Μπορούμε να ελέγξουμε την καλή ποιότητα και να εξασφαλίσουμε τα πλεονεκτήματα δαπανών μας επειδή οι κύριες πρώτες ύλες όπως PU η ρητίνη και το μελάνι PVC που χρησιμοποιούνται στο βινυλίου πάτωμα παράγονται από μας.

Με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στο βινυλίου τομέα και την εξαγωγή πατωμάτων σε όλο τον κόσμο, σιγουρευόμαστε όλος--μια συσκευασία υπηρεσιών για τους πελάτες μας και όλο και περισσότερο μερίδιο αγοράς όλη η λέξη.

Υπηρεσία

Ελπίστε η μοναδική ανταγωνιστικότητα πυρήνων αλυσίδας εφοδιασμού ότι μας μπορεί να σας βοηθήσει να ανταγωνιστείτε για μια θέση στην τοπική αγορά σας.
Τα κύρια προϊόντα είναι τα ακόλουθα:
Βινυλίου δάπεδο πολυτέλειας
Το SPC χτυπά το δάπεδο
LVT χτυπά το δάπεδο
Χαλαρός βάλτε το βινυλίου δάπεδο
Αυτοκόλλητο βινυλίου δάπεδο σανίδων
Δάπεδο Linoeum
Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Εμπορικό σήμα: Fortovan--Για πάντα μαζί για να κερδίσει

Όραμα: Τοπ βινυλίου προμηθευτής λύσης δαπέδων

Αποστολή: Βινυλίου πάτωμα ανταγωνιστικότητας πυρήνων ανεφοδιασμού

Πνεύμα: Τίμιος, αλληλεγγύη, επιμέλεια και αφιέρωση

Αξία: Δημιουργία της αξίας για τον πελάτη μας, οι υπάλληλοί μας

 

Κίνα HENAN FORTOVAN TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@fortovan.com